Η λίστα ιστολογίων μου

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΧΟΛΕΙΟ - ΜΑΣΚΕΣ


 

Καλημέρα καλημέρα

Πρώτη μέρα στο σχολείο και τα παιδάκια μας , θα τα πάνε με χαρά στο σχολείο , με τα χρωματιστά παπουτσάκια τους , τα ρουχαλάκια τους  τις τσαντούλες τους , και τις χρωματιστές μασκούλες τους .

Μάσκες εξάλλου υπάρχουν πολλές πουλιούνται σε αφθονία σε αυτή την αγορά του κόσμου.

Πρώτη μέρα στο σχολείο και θα είναι  δακτυλοδεικτούμενο παιδί η παιδάκι αυτό που  δεν θα φορέσει την μασκούλα του, φυσικά όλο αυτό στα πλαίσια της κοινωνικής σου -σας ευθύνης .

Ο δάσκαλος φορώντας και αυτός μάσκα θα κάνει μάθημα σε παιδάκια  με μάσκες , θα διδάσκει την άλφα βήτα φορώντας μάσκα , (‘’ ελάτε να προφέρουμε το ΑΑΑΑΑ , κοιτάξατε στην μασκούλα μου , και εσείς με την δικία σας να προφέρετε τα ΑΑΑΑΑ’’ ) με ότι σημαίνει αυτό ,  ο δάσκαλος θα κάνει ανάγνωση φορώντας και αυτός την μάσκα του σε παιδάκια που φοράνε μάσκες , θα  διδάσκει μαθηματικά το ένα συν ένα κάνει δυο φορώντας μάσκα , σε παιδάκια που θα φοράνε μάσκες.

Όσο για το  γυμνάσιο και το λύκειο,  ο καθηγητής φορώντας μάσκα  θα διδάσκει Σωκράτη , Πλάτωνα , την Δημοκρατία του Σόλωνα , θα διδάσκει τους τύπους της χημείας των μαθηματικών κ.ο.κ σε εφήβους που θα φοράνε την μασκούλα τους.

Η ψυχοθεραπεία στα παιδιά και στους εφήβους είναι καταλυτική , πρώτα και κύρια από τους δημοσιογραφίσκους star μεγάλης εμβέλειας tv και εφημερίδων , που τολμούν να βγάζουν  και δάκτυλο αυτόν τον καιρό χαρακτηρίζοντας τον φέροντα αντίθετη άποψη ως ανόητο η κοινωνικά ανεύθυνο , αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια υποστήριζαν τα μνημόνια την φτωχοποίηση του ελληνικού πληθυσμού , και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. 

Φυσικά πρέπει να πειθαρχήσεις στην άποψη των κρατικών καθηγητών λοιμοξιολόγων  της κρατικής μηχανής του νεο-κοτσαμπασισμού , αυτών που υπέγραψαν για 18000000 εμβόλια όποιος τα θυμάται αυτά .

Την εποχή εκείνη  για τον ιό των χοίρων και των πτηνών είχε βγει στα κάγκελα η πλειοψηφία των γιατρών.  

Αλήθεια για όλα αυτά που γίνονται σήμερα είναι σύμφωνοι όλοι οι γιατροί και οι ιατρικοί σύλλογοι.

Αλήθεια στον χώρο της μάθησης , θα δημιουργηθούν  ψυχολογικά  στα παιδιά και τους εφήβους προβλήματα με την χρήση της μάσκα , ίσως και προβλήματα υγείας ;

Καλά για κάποιους διδάσκοντες  η μάσκα με την ελευθερία της σκέψης που τους διακρίνει δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Συγκεκριμένα δάσκαλος γνωστός μου , συναντιόμαστε στο super market  χαιρετιόμαστε  με το ‘’ καλημέρα ‘’ αυτός μου δίνει αγκωνίτσα όπως κάνανε και αυτοί οι τύποι στις Βρυξέλες στην συνοδό κορφής  λυγίζοντας από δώ και από κει το χαριτωμένο κορμάκι τους μπαμπουλωμένοι οι ίδιοι  δίνοντας αγκωνίτσες , έτσι και αυτός . Και στην απάντηση μου ‘’εγώ δεν αλλάζω συνήθειες  ‘’ η απάντηση του μου ήρθε κατακέφαλα ‘’ σου εύχομαι να κολλήσεις ‘’., η απάντηση μου με χιούμορ: ‘’ και ντουζ να κάνεις  με αντισηπτικό δεν θα την γλυτώσεις ‘’.

 Αλήθεια το επιστημονικό συμπέρασμα από την συνοδό κορφής των Βρυξελών είναι ότι αν έχεις κάνα χωραφάκι , και καλλιεργήσεις φωτοβολταικα , εν ώρα πανδημίας μπορεί και να σωθείς  , τι χρειάζεται το δημόσιο σύστημα υγείας , μασκούλα να φοράς και όλα θα πάνε καλά .

  

Ποιος θα φέρει την ευθύνη για ότι δήποτε συμβεί ,ψυχοσωματικό η σωματικό οι δάσκαλοι ,οι καθηγητές ,οι λοιμοξιολόγοι , η κρατική μηχανή .

Ποιος;

Και τώρα οι εξίσωση που καλούνται οι λοιμοξιολόγοι αλλά και πολλοί μαθηματικοί να λύσουν .

Πως γίνεται να μην κολλάει ο ιός σε πλατείες όπου παίζουν τα παιδάκια όλα μαζί , με τις μαμάδες και τους πατεράδες ,συγγενείς και φίλους , παππούδες –γιαγιάδες να πίνουν αμέριμνα τον καφέ τους ο ένας πάνω στον άλλον , και να κολλάει στο σχολείο της ‘’ μάθησης ‘’. Να κολλάει ο ιός στο super Mάrket , και να μην κολλάει στις ασφυκτικές παραλίες από κόσμο .

Φυσικά το πλύσιμο των χεριών και γενικά η καθαριότητα επιβάλλεται.

Στην ιδέα του θανάτου και της απομόνωσης ο μεγάλος αδελφός παραμονεύει.

Ισως κάποτε στο κοντινό μέλλον να μην χρειάζεται ο δάσκαλος , ο καθηγητής , ο ακαδημαϊκός , αφού διαδικτυακά όλα θα μπορούν να γίνουν  από ένα και μόνο μεγάλο κομπιούτερ , και αυτό φυσικά  για χάρη της ισότητας της μάθησης , άρα τι χρειάζονται οι πολλοί αφού όλα μπορούν να γίνουν από  πολύ λίγους , ξεχνώντας ότι η μάθηση μεταδίδεται πρόσωπο με πρόσωπο , κοιτώντας ο ένας τον άλλον στο πρόσωπο.

Βοήθεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου