Η λίστα ιστολογίων μου

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΕΡΝΤΟΓΑΝ OIL


 

Λιγα λόγια

 

Ο Ερντογαν  και οι διάφοροι αξιωματούχοι του , προκαλούν  και απειλούν  την Ελλάδα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θα πρέπει η κυρία Μέρκελ να διαβάσει το άρθρο 2  παράγραφο 4 του χάρτη του ΟΗΕ για το τι σημαίνει πολεμική απειλή , και ότι η Ελλάδα έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να εφαρμόσει το άρθρο 51.

Η Ελλάδα έχει δικαίωμα να επεκτείνει την τα όρια της συμφωνά με το διεθνές δίκαιο στα 12 μίλια , όπως άλλωστε το έχει κάνει και η Τουρκία στην Μαύρη θάλασσα , αν και αυτή ,δεν έχει υπογράψει το δίκαιο της θάλασσας.

Η κυρία Μέρκελ θα πρέπει να μάθει ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι Ελληνικά

εξάλλου αυτό αποδεικνύεται και από την συνέχεια το Ελληνικού πολιτισμού ,και κυριαρχία σε αυτά εξασκεί μόνο ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και κάνεις άλλος . έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα , να υπερασπίσουμε τα νησιά μας και τον εναέριο χώρο μας όπως εμείς ως λαός νομίζουμε καλύτερα .

Μήπως κυρία Μέρκελ θα πρέπει και εμείς εδώ στην  Ελλάδα να μιλήσουμε , για την Μικρά Ασία , για Ίμβρο και Τενέδος , για τον Εύξεινο πόντο με το ξεκλήρισμα των ποντίων και των αρμενίων.

Η κυρία Μέρκελ θα πρέπει να μάθει ότι η Ελλάδα είναι μία και αδιαίρετη,  από την Μακεδονία έως τη Ρόδο και το Καστελόριζο , και από τα ιόνια νησιά   έως την Μυτιλήνη την Χίο την Σάμο , και ότι τα σύνορα είναι ελληνικά και μετά ευρωπαϊκά , και δεν έχει κανένας το δικαίωμα , να  διαπραγματεύεται τα σύνορα της Ελλάδας κάνοντας απαγορευμένη μυστική διπλωματία μαζί φυσικά με τον Έλληνα νεοφιλελεύθερο πρωθυπουργό της Ελλάδας , χωρίς τον Ελληνικό λαό.

Η κυρία Μέρκελ θα πρέπει να μάθει ότι ο Ερντογάν μιλά για γαλάζιες πατρίδες και για ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας , δηλαδή ότι η Ελλάδα πνίγει την Τουρκία , αυτό από μόνο του είναι πολεμική απειλή , έτσι ξεκίνησε άλλωστε και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος .

Η κυρία Μέρκελ θα  πρέπει να μάθει ότι ο Ερντογαν δημιουργεί πολέμους φυσικά με την συγκατάθεση των αμερικάνων,  στην Λιβύη στην Συρία και τώρα και στο  Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία η οποία  και δέχεται την επίθεση .

Η κυρία Μέρκελ θα  πρέπει να μάθει ότι οι πόλεμοι δημιουργούν πρόσφυγες , τους οποίους χρησιμοποιεί ο Ερντογάν  όπως τον συμφέρει.

Η κυρία Μέρκελ θα  πρέπει να μάθει ότι η Ελλάδα δεν έχει να διαπραγματευτεί τίποτα με την Τουρκία , και πολύ περισσότερα τα δικαιώματα που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο , όπως και αυτή ως καγκελάριος δεν θα ήθελε να διαπραγματευτεί τα σύνορα , και τα εθνικά της συμφέροντα της χώρα της.

Γι αυτό κυρία Μέρκελ μην χαϊδεύεται άλλο τον Ερντογαν  , και δώστε μια ευκαιρία στον φίλο τουρκικό λαό να απελευθερωθεί , εξάλλου το ξέρεται υπάρχουν πολλοί πολιτικοί κρατούμενοι .

Αλήθεια κυρία Μέρκελ  πόσο ωφελείται ο φίλος γερμανός πολίτης από τις γερμανικές επενδύσεις στην Τουρκία.

Τα παραπάνω θα πρέπει να τα μάθουν και οι υπόλοιποι ηγέτες που συμφωνούν με την κυρία Μερκελ και όλοι μαζί ας αναλογιστούμε τι Ευρώπη θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου