Η λίστα ιστολογίων μου

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ...


Ο κύριος Wolfgang Schäuble θα πρέπει να διαβάσει ιστορία και να μαστιγώνεται εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος , και όχι να καταστρέφει λαούς σε συμμαχία με τους δημοκρατικούς δήθεν ηγέτες των βόρειων

Ευρωπαίων , των δήθεν σωστών που αυτοί τα κάνουν όλα καλά.

Ο κύριος Wolfgang Schäuble κατέστρεψε την Ελλάδα και την κατέστησε σε αποικία χρέους , και σε συνέχεια σε αποθήκη ψυχών , φυσικά όχι μόνος του , άλλα και με την συμμετοχή των ελληνικών κυβερνήσεων που συμμετείχαν σε αυτήν την καταστροφή , από την άκρα δεξιά έως και την δήθεν αριστερά που ως ανθρωπάκια χωρίς αίσθημα εθνικής ευθύνης παρέδωσαν την χώρα.
Τα λιμάνια μας και την γη μας θα την πάρουμε ξανά . Όπως κάναμε πάντα , από την οθωμανική αυτοκρατορία έως από την γερμανική κατοχή , και σήμερα από την παγκόσμια , ευρωπαϊκή τραπεζική ελίτ.
Μήπως ο κύριος Wolfgang Schäuble και οι όμοιοι του στην σκέψη και την λογική , με αυτά που λέει θίγει και τον γερμανικό λαό , μήπως δεν έχει καταλάβει ότι η ανθρωπότητα έχει προχωρήσει μπροστά , και κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε όλοι μας σελίδα και η Ευρώπη να προχωρήσει στην Ευρώπη του πολιτισμού , των λαών, και της αλληλεγγύης .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου