Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ


 

Η Κυρία MERKEL έκανε επίσκεψη στην Ελλάδα , και τι είπε ότι  Εγώ, ως ομοσπονδιακή καγκελάριος ήμουν αυτή που πίεσε πολύ την ελληνική κοινωνία γιατί απαίτησα πολλά.

Φυσικά ξέχασε να πει ότι κατέστρεψε την χώρα μαζί με τον Wolfgang Schäuble , την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και με το διεθνές νομισματικό ταμείο , φυσικά για το καλό του ελληνικού λαού , καθιστώντας την χώρα σε αποικία χρέους  , το χρέος της χώρας ήταν 120 δις το 2010 και σήμερα έχει φτάσει στα 380 δις .

Αυτό έγινε και με την συγκατάθεση των ελληνικών κυβερνήσεων ,ενάντια στην βούληση του ελληνικού λαού. Και ο νεοφιλελεύθερος πρωθυπουργός της ολιγαρχικής κυβέρνησης της χώρας της είπε ότι όλα στην χώρα πάνε καλά , ότι μειώνεται η ανεργία ,ότι η χώρα αλλάζει , προσοχή με εξωτερικό χρέος να πλησιάζει τα 400 δις .

Σε ότι αφορά τα θέματα με την Τουρκία θα πρέπει να καταλάβει η κυρία MERKEL και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο , ότι η Ελλάδα είναι ενιαία χώρα , ότι στην χώρα αυτή  εξασκείται  εθνική κυριαρχία ,τα νησιά είναι μέρος της εθνικής κυριαρχίας και θα τα εξοπλίζουμε χωρίς να δίνουμε λόγω  σε κανένα , όπως άλλωστε θα έκανε και η Γερμανία και όποια άλλη χώρα ανεξάρτητη στον κόσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου