Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ


 

Άλλη μια χώρα προστέθηκε στον κατάλογο της ολιγαρχίας και του ολοκληρωτισμού.  

Πρώτη  η Ιταλία  με την αυταρχική κυβέρνηση ενός τραπεζίτη , ακολουθεί η Γαλλία με τον άλλο τραπεζίτη πρωθυπουργό , ακολουθεί η Ελλάδα με τον γόνο μιας πολιτικής οικογένειας να εφαρμόζει μια πολιτική αυταρχισμού και ολοκληρωτισμού , να έχει εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού , και  οι νεκροί να φθάνουν τις είκοσι δύο χιλιάδες , εφαρμόζοντας το πιο αυστηρό lockdown στην Ευρώπη.

Τα μέλη των κυβερνήσεων θα πρέπει να μάθουν τι σημαίνει ανθρώπινη αξιοπρέπεια , τι είναι ιατρική πράξη , τι σημαίνει  είμαι κυρίαρχος στο σώμα μου , τι αναφέρει η ιατρική δεοντολογία , τι είναι ιατρική συναίνεση , και τι είναι ο κώδικας της Κώδικα της Νυρεμβέργης .

Για να είναι τίμια κάθε κυβέρνηση θα πρέπει πριν από οποία υποχρεωτικότητα που θέλει να υποβάλει , να φέρει στην δημοσιότητα την σύμβαση με τις εταιρείες εμβολίων , ειδικά γι κάθε κράτος , άλλα και για την  ευρωπαϊκή ένωση .

Για το εάν κάποιος θέλει να κάνει το εμβόλιο , θα πρέπει ως ελεύθερος πολίτης να το αποφασίζει μόνος του , και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τον διαχωρίζει είτε από την μια πλευρά είτε από την άλλη , διαχωρίζοντας τον κάθε λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου