Η λίστα ιστολογίων μου

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Αυτοι, Αυτη , και η ηθική τους


 

Εμείς είμαστε οι ηθικοί και αυτή η ανήθικη .

Εμείς μόνο το LNG του Κατάρ θέλουμε.

Εμείς δεν γνωρίζουμε για διαφθορά μόνο ψηφίζουμε.

Εμείς δεν ακούσαμε για διαφθορά μόνο ψηφίζουμε.

Επειδή μιλάμε για ηθική η κυρία Ursula Gertrud von der Leyen θα φέρει στο ευρωκοινοβούλιο την σύμβαση με την PFIZER ,  που ενδεχομένως να αφορά και την ίδια .

Και επειδή μιλάμε για ηθική στο ευρωκοινοβούλιο πως γίνεται ο Γερμανός καγκελάριος να θέλει να κάνει συναλλαγή με το Κατάρ .

 Και επειδή μιλάμε για ηθική στο ευρωκοινοβούλιο πως γίνεται μια Merkel και ένας Schäuble μαζί με άλλους ηγέτες , μαζί με τους πειθήνιους Έλληνες πολιτικάντηδες να καταδικάζουν μια χώρα όπως την Ελλάδα και γενικά τον ευρωπαϊκό νότο σε οικονομικό θάνατο για να σώσουν τις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες.

Και επειδή μιλάμε για ηθική στο ευρωκοινοβούλιο πως γίνεται ο Γερμανός καγκελάριος  να καταδικάζει τον γερμανικό λαό σε αποβιομηχάνιση .

Τώρα σε ότι αφορά την EVA KAILI , δεν θα περίμενε  κανείς  τίποτα καλό , όταν αυτή μαζί με τους  άλλους είχε συμφωνήσει  να παραδοθεί η εθνική κυριαρχία της χώρας της στο όποιο Ευρωκοινοβούλιο και τις ευρωπαϊκές Ελίτ.

Και για να μην ξεχνάμε και ποιος έφερε  και το εγκληματικό ΔΝΤ στην χώρα με το ‘’ Λεφτά υπάρχουν ‘’.

Και ο  νυν αρχηγός στο ευρωκοινοβούλιο ήταν και αυτός , τίποτα δεν άκουσε , τίποτα δεν κατάλαβε.

 Όταν μιλάνε για ηθική καλά θα κάνουν οι εισαγγελείς και οι διάφοροί που εκπλήσσονται εντός και εκτός καλά θα κάνουν να λένε για ποια ηθική μιλάνε.

Το ξέπλυμα της πολιτικής καλά κρατεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου