Η λίστα ιστολογίων μου

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

και ΜΕΤΑ....


 

Πέρασαν τα χρόνια , εμείς μεγαλώνουμε , μεγαλώσαμε , και ξανά πάλι τα ίδια και τα ίδια

, ο κοτσαμπασισμός και ο εθελοδουλισμός ακόμα καλά κρατάει , και αυτός ο λαός μάλλον θέλει να

νιώθει συνένοχος και να ψηφίζει αυτούς που τον πρόδωσαν και τον προδίνουν , με αυτούς που του έφεραν τα μνημόνια το διεθνές νομισματικό ταμείο , και παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία , ( προσοχή , κάποιος που σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο μπορεί και να είναι λαϊκιστής , έκφραση που φοριέται πολύ και εις τας ευρώπας ) .

Η ηθική ίσως είναι στο μηδέν , η συνείδηση το ίδιο , κανέναs δεν ταράχθηκε ηθικά με τις 57 ψυχές του τρένου , έτυχε βρε αθεόφοβοι να μην είναι  η ψυχή κάποιου δικού μας ανθρώπου  , τόσο πολύ λοιπόν έχει ενδιαφέρων το μαγαζάκι του καθενός , τόσο πολύ που ο φερόμενος υπουργός βγήκε με μεγάλη πλειοψηφία.

Κανένας δεν ταράχθηκε με του 30000 νεκρούς από το covid , και ο άλλος ο νεαρούλης από τας ευρώπας  που μας έλεγε ότι όσοι είναι εμβολιασμένοι πάνε παντού οι υπόλοιποι ΄΄ψεκασμένοι ‘’  όπως τους χαρακτήρισε ο άλλος πάνε με τεστ , πλήρως και αυτός ενταγμένος στις ευρωπαϊκές ελίτ , έφερε και το Γιωργάκη στο κόμμα , ναι βρε αυτόν που μας έφερε το ΔΝΤ και έδωσε την χαριστική βολή στην χώρα , και από την άλλη κάποιοι μαυραγορίτες με τα τεστ και τα τοιούτα μπορεί να έβγαλαν πολλά  .

Και ο άλλος ναι αυτός που έλεγε ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα ,και το ναι το έκανε όχι  , ίσως και αυτός να έλεγε άλλα αν κατά τύχη είχε  διαβάσει και κατανοήσει τον λόγο του Αρη στην Λαμία , η αν είχε διαβάσει ‘’το τι είναι και τι θέλει το ΕΑΜ ‘’ του διανοητή Δημήτρη Γληνου. Και όλοι οι υπόλοιποι της εξωκοινοβουλευτικής που ήταν λέει με την μεριά της επιστήμης , ναι και αυτοί μούγκα για την απόλυση των 7000 υγειονομικών ενώ καταξιωμένοι επιστήμονες από την άλλη πλευρά του Σωτηράκη έλεγαν άλλα.

Τελικά το χρυσόψαρο ζει και βασιλεύει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου